«Μπάσιμο» του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γκαστόν Ροντρίγκες

Οι επαφές για την απόκτηση φορ όλο και εντείνονται και σας κρατάμε  ενήμερους για τη νέα περίπτωση επιθετικού που ενδιαφέρει τον Δικεφάλο

Τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος της Ουρουγουάης έχει βάλει στο «κάδρο» του ο ΠΑΟΚ για την μεταγραφική του ενίσχυση στην επίθεση. Πρόκειται για τον 24χρονο άσο των Μοντεβίδεο Γουόντερερς, τον Γκαστόν Ροντρίγκες που πέρσι στο πρωτάθλημα σκόραρε 19 γκολ σε 27 αγώνες.

Ο παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα έχοντας υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο το 2010 (έχει συμβόλαιο για άλλους 10 μήνες με τους Γουόντερερς), πιέζει για τη μεταγραφή του και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Δικέφαλος.

Χθες αργά το απόγευμα  πληροφορήθηκε για τον συγκεκριμένο παίκτη και επικοινώνησε με τα γραφεία της ιστοσελίδας «Οvacion» που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ. Σε επικοινωνία λοιπόν με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον εκπρόσωπο του παίκτη, τον Ρικάρντο Κανάλς, Ουρουγουανός δημοσιογράφος της «Ovacion» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ  αφού και από τους δυο πήρε την επιβεβαίωση ότι ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και αυτό που περιμένουν είναι η κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης (δεν είχε γίνει μέχρι χθες).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» της ομάδας. Και η ηλικία του είναι αυτή που «αρέσει» στον Μίχελ αλλά και οι ικανότητες του αφού πρόκειται για έναν παίκτη που σκοράρει με ευκολία και αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Ενδιαφέρον για τον παίκτη που θέλει να φύγει, εκδήλωσε πριν από μερικές μέρες η Πενιαρόλ  (στην οποία αγωνίζεται ο αδελφός του) που θέλησε να τον αποκτήσει παραχωρώντας ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα του, πρόταση που απορρίφθηκε. Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα να τον κοστολογεί κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ μικτά.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η παρουσία του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη (από χθες) θα δρομολογήσει εξελίξεις αφού σε συνεργασία με τον Ιβιτς και τον Μίχελ θα αποφασίσουν για την επόμενη κίνηση.  Θυμίζουμε πως στη λίστα βρίσκεται και ο Μαμε Τιάμ που όπως δήλωσε ο ατζέντης του  στο φύλλο του Σαββάτου, είναι παίκτης που αρέσει στον ΠΑΟΚ, ενώ και χθες τόνιζε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένει κινήσεις από τον ΠΑΟΚ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown