Δεν πήρε αυτό που άξιζε, χρειάζεται ενίσχυση

Το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του CHL έσβησε χθες στην Τούμπα από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ κατά πρώτο λόγο και μετά από τον Αγιαξ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι σίγουρο ότι δεν πήρε αυτό που άξιζε αλλά από την άλλη επειδή είναι γνωστό ότι η μπάλα τιμωρεί, "πλήρωσε" πανάκριβα τις σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες που είχε μετά το 1-0, όταν θα μπορούσε και με τον Αθανασιάδη κατά πρώτο  λόγο αλλά και με τον Σάκχοφ να "καθαρίσει" το ματς σκοράροντας τουλάχιστον δυο ακόμη γκολ. Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, δεν τον τιμώρησε η μπάλα αλλά ο Αγγλος διαιτητής που έδωσε με πολύ μεγάλη ευκαιρία το πέναλτυ στη φάση που ο Λέοβατς διεκδίκησε τη μπάλα ενώ νωρίτερα έκλεισε τα μάτια σε στοπάρισμα της μπάλας με το χέρι από τον Κασσιέρα. Η αλήθεια είναι πάντως και ανεξάρτητα από τα λάθη του διαιτητη, ότι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν "έψαξε" την τύχη του αφού μιλάμε για ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιρίες και αν έμπαινε έστω και ένα γκολ σε μια από αυτές ίσως να μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι και φυσικά για διαφορετική έκβαση.

Είναι  ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος με εξαιρεση το δοκάρι του Μυστακίδη, δε θέλησε να ρισκάρει και ο Αγιαξ ευτύχησε να κάνει γκολ τη μια και μοναδική του ευκαιρία και να μην πάει το ματς στην παράταση που από το 75΄και μετά αυτό φαινόταν ως πιο πιθανό να  συμβεί. Πολλοί ασχολούνται με τις χαμένες ευκαιρίες του Κλάους χρεώνοντας του τον αποκλεισμό. Δε θα το κάνω γιατί είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρωστά πολλά σε αυτόν τον παίκτη. Αυτός ο αποκλεισμός και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε είναι πικρός, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείστηκε από ένα λιμό του Ισραήλ. Ηταν καλύτερος από τον Αγιαξ όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Πλέον αυτό που πρέπει να γίνει  είναι η ομάδα να επικεντρωθεί στα πλέι οφ του Europa, είναι η διοργάνωση που κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ συμμετέχει.

Παράλληλα φυσικά ο τρόπος που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κάνει τον Σαββίδη να αναθεωρήσει την απόφαση του για ΕΝΙΣΧΥΣΗ της ομάδας. Είναι επιβεβλημένη. Η χρονιά δεν τέλειωσε και οι στόχοι είναι μπροστά. Εστω και αν το "απωθημένο" έμεινε για μια ακόμη χρονιά ανεκπλήρωτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown