Το βάρος στην πρόκριση ρίχνουν άπαντες στον ΠΑΟΚ

Μόνο με αδιαφορία δεν αντιμετωπίζουν στον Δικέφαλο τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Europa League.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως ανεξάρτητα από όλα όσα συμβαίνουν σχετικά με την σοβαρή πιθανότητα αναβολής του πρωταθλήματος, πως το ενδιαφέρον των παικτών του ΠΑΟΚ και του Βλάνταν Ιβιτς είναι επικεντρωμένο στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας. Όποιος ισχυριστεί πως αυτή την αναμέτρηση την αντιμετωπίζουν με αδιαφορία στον ΠΑΟΚ, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Και άγχος υπάρχει (δικαιολογημένο για πρωταγωνιστές που θέλουν να δείξουν πολλά) και πίεση υπάρχει και θέληση για να εξασφαλίσει η ομάδα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και από την απόδοση του ΠΑΟΚ θα κριθούν πολλά, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ, ο πειθαρχημένος, αυτός που θα δείξει μέσα στο γήπεδο τις πραγματικές του δυνατότητες, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την Ντιναμό Τιφλίδας.

Όλο το βάρος λοιπόν «πέφτει» στην πρόκριση, στο σκορ που θα μπορέσει να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ από το αυριανό παιχνίδι. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα καλό αποτέλεσμα αύριο το βράδυ, θα διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα ρεβάνς που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το βράδυ της 25ης Αυγούστου στην Τούμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown