Το σκέφτεται για Βαρέλα ο Ίβιτς, ανοικτό του επιτελικού

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει σχήμα για τον αγώνα με τη Ντιναμό και θα φανεί αν προορίζει για βασικό τον 29χρονο

Ο Βλάνταν Ιβιτς στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει σχήμα για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στους Γεωργιανούς. Χθες χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ δουλεύοντας ξεχωριστά σε άμυνα και επίθεση.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κέντρο της άμυνας και στο αν το δίδυμο Κρέσπο-Τζαβέλλα θα παραμείνει ή ο Βαρέλα θα πάρει τη θέση του Ισπανού. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε πει ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά ακολούθησε μια εβδομάδα προπονήσεων από το φιλικό με τη Βέροια και δείχνει σε καλή κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι σε σχέση με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγιαξ, την Πέμπτη ο Ιβιτς θα επιλέξει επιτελικό ως τρίτο χαφ και ο Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα είναι υποψήφιοι. Περισσότερες αλλαγές δεν αναμένεται να γίνουν με τον Σέρβο τεχνικό να έχει διαθέσιμες άλλες δυο προπονήσεις (η μια στη Γεωργία) για να κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown