Μπος: «Περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα, να μην επηρεαστούμε»

Στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στάθηκε ο προπονητής του Άγιαξ, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μίλικ

Στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άγιαξ, Πέτερ Μπος.

Aναλυτικά:

Γιατί είχατε τρεις ώρες καθυστέρηση; Σας ενόχλησε αυτό; «Άργησε η πτήση. Συμβαίνουν όμως αυτά όταν πετάς για εξωτερικό. Δεν είχαμε κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να συνέλθουμε»

Για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας:«Μπορεί να είναι νεαροί οι περισσότεροι παίκτες μας, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι άπειροι και δεν πιστεύω, ότι θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Περιμένω μια καυτή ατμόσφαιρα, κάνει και αρκετή ζέστη, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις», υποστήριξε ο Ολλανδός προπονητής του Άγιαξ.

Ποιο θα είναι το κλειδί για την ομάδα του;«Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα να μην βγούμε από την αρχή όλοι στην επίθεση. Να κάνουμε ένα ελεγχόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξουμε επιθετικά, αλλά κυρίως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Τι μπορεί να σημαίνει ένας πιθανός αποκλεισμός; «Θα είναι απογοήτευση για όλο το κλαμπ του Άγιαξ ένας αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη μεταγραφή του Μίλικ στη Νάπολι:«Δεν έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του Μίλικ, ψάχνουμε να βρούμε τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή», εξήγησε και έδειξε να περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. «Εχω μιλήσει με τον Μαρκ Οφερμαρς και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown