Πρώτος και με διαφορά ο Λέο Μάτος!

Ο Βραζιλιάνος μπακ αναδείχθηκε με χαρακτηριστική άνεση ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου στο 3-0 επί της Ντιναμό Τιφλίδας.

Άνοιξε το δρόμο για την επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα επί της Ντιναμό με το γκολ που πέτυχε και γενικότερα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε με την παρουσία του. Ο λόγος για τον Λέο Μάτος, η συμβολή του οποίου στο 3-0 του Δικεφάλου στη Γεωργία αναγνωρίστηκε και από τον κόσμο της ομάδας κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της συγκεκριμένης αναμέτρησης στη σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στο Dinamo Arena για τα Play Offs του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό αφενός να μην δεχθεί γκολ και αφετέρου να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Εν τέλει τα κατάφερε. Αν και στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας δεν ήταν και τόσο καλή, παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μάτος και στο δεύτερο μέρος παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, βρήκε άλλα δύο τέρματα και πέτυχε τον στόχο του στην Γεωργία. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο Dinamo Arena, προσφέροντας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Χωρίς προβλήματα στην άμυνα και με πολλές προωθήσεις από την πτέρυγα του, κατάφερε με μία πανέμορφη κεφαλιά να δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Δικεφάλου.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Μάτος σάρωσε στις προτιμήσεις του κόσμου, συγκέντρωσε το 61,38% των ψήφων και κέρδισε τον πρώτο του ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση ο Φακούντο Περέιρα , ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και κατάφερε να σημειώσει ένα υπέροχο γκολ με κεφαλιά ψαράκι μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ , και λίγο πίσω του ο Γιώργος Τζαβέλλας , ο οποίος ήταν αλάνθαστος σε μία ακόμη αναμέτρηση, βγάζοντας πάθος και συνέπεια καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown