«Δουλειά μου είναι να προσπαθώ, ο προπονητής αποφασίζει»

Ο Φακούντο Περέιρα το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος

Με τον Φακούντο Περέιρα να βρίσκει δίχτυα δυο φορές, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Βέροιας. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός έδειξε έτοιμος να βοηθήσει, ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην πόλη και θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναπαίζω σε αυτό το γήπεδο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά . Προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από μέρα σε μέρα, να είμαστε καλοί στην αρχή της σεζόν και να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής».

Για τις δικές του σκέψεις στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν:

«Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης είναι να δουλεύει. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή ποιους θα χρησιμοποιήσει».

Για το αν σημαίνει και σίγουρη παραμονή το γεγονός ότι ήρθε και η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη:

«Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι ή όχι. Η οικογένεια μου ήρθε εδώ γιατί η κόρη μου είναι 7 μηνών. Είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτή την πόλη και σε αυτή την ομάδα. Θέλω να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Το είπα και πριν, ότι αυτό προσπαθούμε, για αυτό πληρωνόμαστε κιόλας, για να δουλεύουμε και να προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το πως βλέπει τη φετινή ομάδα:

«Δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε αν η ποιότητα παικτών είναι καλύτερη ή χειρότερη. Από τη στιγμή που κάποιος φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Είναι θέμα να δείξει η ομάδα αυτό που μπορεί. Εχουμε όλα τα φόντα για να το κάνουμε. Εχουμε πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από πολλή δουλειά».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown