«Σκληρά παζάρια» ΠΑΟΚ-Ράγιο για τον Μίκου

Σε σκληρό πόκερ εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου με αυτούς της ισπανικής ομάδας για τον Βενεζουελάνο φορ.


Όλα τα περιθώρια επιχειρούσαν να εξαντλήσουν μέχρι αργά χθες το βράδυ οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, κατά κύριο λόγο ο Λούμπος Μίχελ για να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η διοίκηση της ισπανικής Ράγιο Βαγιεκάνο για την παραχώρηση του Μίκου, του Βενεζουελάνου επιθετικού που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο.

Χθες το βράδυ στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της AS γράφηκε πως οι πιθανότητες για την παραχώρηση του Μίκου στον ΠΑΟΚ είναι περιορισμένες καθώς η διοίκηση της Ράγιο Βαγιεκάνο ζητά να της δοθεί, όλο το ποσό που αντιστοιχεί στην ρήτρα, έτσι όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο του παίκτη. Η αναφορά γίνεται για ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ασφαλώς και αυτά τα χρήματα δεν προτίθεται να τα δώσει ο ΠΑΟΚ μόνο για την αγορά του ποδοσφαιριστή και οι διαπραγματεύσεις γίνονταν για να μειώσουν αισθητά τις απαιτήσεις τους οι Ισπανοί. Χθες αργά το βράδυ, ο τεχνικός διευθυντής της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Ραμόν Πλάγιες, μιλώντας στη «Μ» υποστήριξε πως παρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πρόθεση για να παραχωρηθεί ο «Μίκου» αν δεν δοθεί όλο το ποσό της ρήτρας.

Από την πλευρά τους, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συνέχιζαν τις συζητήσεις και σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, υπήρξαν «σκληρά παζάρια»  για να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ το παλεύει, αλλά μέχρι χθες το βράδυ, τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown