Επιλέγουν τον «εκλεκτό» για την επίθεση στον ΠΑΟΚ

Αποφασίζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για τον παίκτη που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας. Στη λίστα και ο Γκαστόν Ροντρίγκες.

Με κάθε τρόπο θέλουν να ενισχύσουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ την γραμμή κρούσης της ομάδας και το ζητούμενο είναι ποιος παίκτης τελικά θα έρθει για να συμβάλει με την ποιότητά του στην νέα προσπάθεια που συντελείται.

Ο Μίχελ έχει συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες μετέφερε στον μεγαλομέτοχο και σε συνεργασία και με τον προπονητή της ομάδας, τον Βλάνταν Ιβιτς θα καταλήξουν στον «εκλεκτό». Αυτό που είναι επιβεβαιωμένο και δεν χωρά καμία απολύτως αμφισβήτηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε συλλέξει, είναι πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, ο Γκαστόν Ροντρίγκες (αγωνίζεται στην Μοντιβιδέο Γουόντερερς) είναι μέσα στην λίστα των παικτών που εξετάζουν πολύ σοβαρά οι επιτελείς της ομάδας. Το όνομα του Γκαστόν Ροντρίγκες μάλιστα συζητήθηκε μεταξύ των επιτελών του ΠΑΟΚ και στην Τιφλίδα, όταν η ομάδα βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το είχε αποκαλύψει ο ατζέντης του Γκαστόν Ροντρίγκες ενώ και ο πρόεδρος της Μοντιβιδέο Γουόντερερς είχε δηλώσει πως έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας (χωρίς να την κατονομάσει) και είχε επισημάνει πως το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα λάβει την οριστική απόφαση επί του θέματος. Τα δικαιώματα του Γκαστόν Ροντρίγκες δεν ανήκουν μόνο στην ομάδα αλλά και σε γραφείο ατζέντηδων που έχει μετοχές στην Μοντεβιδέο. Σε κάθε περίπτωση ο Γκαστόν είναι μία από τις τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις που έχουν «υπερισχύσει» πρόκειται για μία ακριβή περίπτωση όμως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις απόκτησης του Ροντρίγκες εάν δεν αποφασιστεί η αγορά του που κοστίζει (σύμφωνα με τους Ουρουγουανούς) 3 εκατομμύρια ευρώ. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις και κυριολεκτικά φορτσάρουν για τον φορ που θα ενισχύσει την ομάδα.

Είναι σημαντικό το γεγονός να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ την διαδικασία πρόκρισης επί της Ντιναμό, να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ χρήματα που θα προέλθουν από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, γιατί και με αυτό τον τρόπο θα ενισχυθεί η προοπτική απόκτησης ενός μεγάλου φορ. Την τελική απόφαση, όπως είχε προαναγγείλει σε ανύποπτο χρόνο ο Λούμπος Μίχελ, θα λάβει ο μεγαλομέτοχος, ο οποίος είναι ενημερωμένος αναλυτικά για όλες τις περιπτώσεις. Ισως και συνειδητά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ περιμένουν να κυλήσουν οι ημέρες για να πετύχουν και μία καλύτερη τιμή, στην διαδικασία απόκτησης του επιθετικού που θα φέρουν στην Τούμπα. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι σε εξέλιξη και αυτό το δεκαήμερο που διανύουμε είναι σημαντικό για την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown