Κάμπος: «Ξεχάσαμε τον Αγιαξ, τα πάντα για την πρόκριση

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τζάλμα Κάμπος τόνισε ότι ο Άγιαξ ανήκει στο παρελθόν και απώτερος σκοπός είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε πρώτος τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να δείξει τα καλά της στοιχεία: «Μπορεί να είναι διαφορετική διοργάνωση αλλά είναι σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση» ήταν το πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει:

«Η ομάδα είναι πλέον καλά στην ψυχολογία της και οφείλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς ξεχάσαμε τον Αγιαξ, επανήλθαμε στην καλή κατάσταση που θέλουμε να είμαστε και επικεντρωνόμαστε στο σήμερα που είναι το ματς αυτό με την Ντιναμό αφού η πρόκριση μας ενδιαφέρει».

Ρωτήθηκε για την Ντιναμό και για το αν έχουν στοχεύσει σε κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο της ομάδας που πρέπει να προσέξουν: «Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά όπως κάνουμε για κάθε παιχνίδι.

Εμείς θέλουμε να βγάλουμε την καλύτερη μας ποιότητα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη ομάδα, αλλιώς δε θα ήταν εδώ σε αυτή τη διοργάνωση. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει καλά σε ότι αφορά την Ντιναμό και επαναλαμβάνω ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown