«Ο Ορλάντο Σα καλοβλέπει ΠΑΟΚ»

Με δηλώσεις του ο ατζέντης του Πορτογάλου σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε ότι ο παίκτης είναι ανοικτός σε μεταγραφή του στον Δικέφαλο

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ορλάντο Σα, καλοβλέπει την προοπτική να μετακομίσει στην Τούμπα, εφόσον συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με τους Ισραηλινούς, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες το βράδυ στην «Μ» ο ατζέντης του παίκτη.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σέι Ντανόν ο οποίος τόνισε: «Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να σας πω αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ορλάντο Σά, Αυτό που μπορώ όμως να μεταφέρω, είναι πως ο ΠΑΟΚ και η Μακάμπι Τελ Αβιβ έχουν άριστες σχέσεις, εξαιτίας της παρουσίας του κ. Αγγελίδη στην ισραηλινή ομάδα. Διατέλεσε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και έχει πολύ καλές σχέσεις. Επιπλέον μπορώ να σας αναφέρω πως η Μακάμπι Τελ Αβιβ αναζητεί έναν επιθετικό για να ενισχυθεί στην επίθεση. Ο Ορλάντο Σα από την πλευρά του βλέπει θετικά τον ΠΑΟΚ, εάν και εφόσον συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πώ κάτι περισσότερο».

Ο Ορλάντο Σα, το όνομα του οποίου είχε «παίξει» για τον ΠΑΟΚ και παλαιότερα, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Ισραηλινή ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια