Ίβιτς: «Μας βοήθησαν οι αλλαγές, θέλω και στην Τούμπα νίκη»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά όχι από την εικόνα στο πρώτο μέρος, ο Βλάνταν Ιβιτς

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά όχι από την εικόνα στο πρώτο μέρος, ο Βλάνταν Ιβιτς σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι και παραδέχθηκε ότι οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος βοήθησαν την ομάδα του να αλλάξει την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου:

«Ειμαι ευχαριστημένος με το σκορ. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, είχαμε προβλήματα με την κατοχή αλλά και στις επαφές με τους αντίπαλους αφού χάσαμε μονομαχίες και δεν κάναμε καλό πρέσινγκ. Φυσικά σκοράραμε και στο δεύτερο οι αλλαγές μας βοήθησαν όπως και το ότι ανέβασαν την απόδοση τους τα παιδιά του πρώτου μέρους. Σημασία έχει ότι πήραμε αυτό το πολύ καλό σκορ».

Ο Ιβιτς θέλησε να εστιάσει στα αρνητικά και μίλησε για τα πολλά λάθη του πρώτου μέρους που και με τον Αγιαξ συνέβησαν: «Με προβληματίζει η εμφάνιση του πρώτου μέρους, αυτό μπορώ να σημειώσω αλλά από την άλλη πλευρά ήταν μόλις το τρίτο μας επίσημο ματς, δεν έχουμε το ρυθμό που θέλω να βρίσκεται. Κάποιες φορές και εγώ είμαι περισσότερο απαιτητικός με βάση αυτά που μπορεί να προσφέρει τώρα, αλλά επειδή έχουμε καλό ρόστερ ζητώ να έχουμε την υπεροχή στο παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή πιο σημαντικό είναι για μένα το καλό αποτέλεσμα και το πήραμε. Θέλουμε και δεύτερη νίκη στην Τούμπα, να είμαστε σοβαροί και βελτιωμένοι και να μπούμε έτσι στους ομίλους» για να συνεχίσει: «το ποδόσφαιρο έχει λάθη και από εμάς και από τους αντιπάλους. Απλά όταν κάνεις λάθος πρέπει να παλέψεις να το διορθώσεις γρήγορα. Εγώ δε θέλω να μη βλέπω προσπάθεια, αυτό με ενοχλεί και δε θέλω να το βλέπω».

Μιλώντας για την Ντιναμό είπε: «Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη από εμάς αλλά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε εμείς στην πρώτη μας φάση. Δεν είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες η Ντιναμό αλλά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και ο αντίπαλος μας.

Ξέρω  επίσης ότι είχε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της λόγω τραυματισμών όπως ο επιθετικός και ο αριστερός της μπακ, αλλά τονίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος αλλά νομίζω ότι είδατε στο δεύτερο μέρος το 60% από αυτά που μπορούμε να κάνουμε και είναι λογικό στην παρούσα φάση αφού έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα. Άλλωστε έπαιξαν πολλοί από αυτούς και μια ομάδα με τόσους νέους παίκτες δεν μπορεί άμεσα να κάνει τόσο καλά παιχνίδια».

Ρωτήθηκε και για το αν ήταν υπερβολικός για το ότι είχε πει παραμονές του αγώνα ότι η πρόκριση ήταν 50-50  : «Το είπα αυτό γιατί ο αντίπαλος είχε περισσότερα επίσημα ματς ενώ μόλις δυο για εμάς που έχουμε νέους παίκτες και ακόμη προσαρμόζονται».

Τέλος αναφέρθηκε και στην οριστική αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Ναι είναι πρόβλημα. Εγώ ήθελα να παίξουμε την Κυριακή. Εμείς αρχίσαμε 22 Ιουνίου την προετοιμασία μας για να παίξουμε τον Αύγουστο το πρωτάθλημα. Αλλά στην παρούσα φάση θέλω να τελειώσει και το ματς της Πέμπτης και να μπούμε και οριστικά στους ομίλους. Για αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί την Πέμπτη στην Τούμπα και να παίξουμε καλά από το πρώτο λεπτό όπως παίξαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στην Τούμπα».

Από την πλευρά του ο Μαρίν Λέοβατς είπε: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση, πετύχαμε θα έλεγα ένα τυχερό γκολ από στημένη φάση. Στο δεύτερο λειτουργήσαμε καλύτερα, ακούσαμε τα σωστά λόγια, μας ξύπνησε ο προπονητής στο ημίχρονο και βγήκε άλλη ομάδα, βάλαμε δυο γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Στο ημίχρονο καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε"

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας με την έλευση των νέων παικτών, σημείωσε: "θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα τη σεζόν που έρχεται, υπάρχουν καλοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά χρειάζεται χρόνο να δέσουν και να δείξουν αυτά που πρέπει στο γήπεδο".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown