Άμεσα εξελίξεις με τον Κάτσε


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της αποχώρησης του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη και με τη μορφή δανεισμού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλβανός μέσος συνεχίζει να αναζητεί ομάδα, ώστε να αποχωρήσει από την Τούμπα και ο ίδιος φέρεται να προτιμάει μια μετεγγραφή και όχι έναν δανεισμό.
Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τον Αλβανό μέσο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και περιμένει την αποχώρησή του, έτσι ώστε να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης και του Αλέξανδρου Τζιόλη, καθώς ο Έλληνας μέσος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, για τη βασική ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση επιθετικού, με τον Λούμπος Μίχελ να εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε να τελειώσει το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προχωρήσει ορισμένες περιπτώσεις και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown