Ίβιτς: «Θα πάρουμε μόνο επιθετικό εκτός αν φύγει κάποιος παίκτης»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των Μπρκιτς και Κάνιας δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο

Στους Μπρκιτς και Κάνιας και την απόδοσή τους, στον νεαρό Ματθαίου αλλά και στο θέμα του φορ αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς.

«Χρειαζόμασταν αυτά τα δύο φιλικά, είχαμε παίκτες που χρειάζονταν να αγωνιστούν. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό. Δουλεύουν σκληρά, σήμερα παίξαμε απέναντι σε έναν καλό κι οργανωμένο αντίπαλο και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Ντιναμό».

Για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται: «Έχουμε καταλήξει στο ποιοί φεύγουν, έχουμε μιλήσει με τους παίκτες».

Για την απόδοση των Μπρκιτς και Κάνιας: «Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο, αν και βρίσκονται πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους προσπαθούν πολύ».

Για τον νεαρό Ματθαίου: «Ο Ματθαίου ήταν στην αποστολή και έπρεπε να αγωνιστεί σήμερα γιατί υπάρχει ένας νόμος που δεν επιτρέπει να αγωνιστεί κάποιος παίκτες για κάποια λεπτά μέσα σε 24 ώρες. Αγωνίστηκε στη θέση του Τσίμιροτ γιατί τραυματίστηκε ο Βόσνιος. Είναι σοβαρό παιδί ο Ματθαίου, καλός παίκτης. Τον ξέρω από την Κ-20 και σήμερα ήταν πολύ θετικός».

Για το γκολ του Αθανασιάδη: «Είναι η ικανοτητα του Κλάους που έβαλε τέτοιο γκολ, καποιοι παίκτες το έχουν και κάποιοι όχι».

Για το θεμα του φορ:  «Πρέπει να περιμένετε , δουλεύουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Θα είναι η μόνη κίνηση εκτός αν φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να αντικαταστήσουμε»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown