Τι είπε για τις μεταγραφές και το ρόστερ ο Ίβιτς

Για τις μεταγραφές που «περιμένει», αλλά και ότι κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ντιναμό στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Για τις μεταγραφές που «περιμένει» και το γεγονός ότι κανείς στην ομάδα δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ντιναμό Τιφλίδας, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβεται από κάτι. Θα φανεί αν θα είμαστε φαβορί μέσα στο γήπεδο. Και εδώ αλλά και στην Τούμπα θα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια.  Εμείς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να προετοιμάζεις πάντα την ομάδα για δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα αυτή έπαιζε στον ίδιο θεσμό με εμάς και επίσης δεν προκρίθηκε. Και αυτή η ομάδα θέλει να περάσει στους ομίλους και επομένως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει. Εχει πολλούς διεθνείς στην Εθνική Γεωργίας  που πριν από μερικές εβδομάδες κέρδισε την Ισπανία.

Εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας αλλά πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό μπορούμε να το πληρώσουμε άσχημα» σημείωσε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό που είχαμε απέναντι στον Αγιαξ. Διαφορετικό σε ότι αφορά τη διοργάνωση.  Ο στόχος μας είναι ο ίδιος  όπως και απέναντι στον Αγιαξ. Απλά θέλουμε τώρα να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ρωτήθηκε για το αν στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρει απλά το αποτέλεσμα ή και να δει σημάδια βελτίωσης και προόδου στην ομάδα του:  «Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η πρόκριση γιατί θέλουμε να μπούμε στους ομίλους».

Από Γεωργιανό δημοσιογράφο ρωτήθηκε για το αν αντιμετωπίζει κάποια σημαντική απουσία: «Όχι είμαστε καλά όλοι. Δεν έχουμε πρόβλημα τραυματισμού και σε ότι αφορά αυτούς που είναι εδώ  αλλά και αυτοί που έμειναν στη Θεσσαλονίκη».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς είπε: «Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία. Δουλέψαμε καλά αυτές τις δυο εβδομάδες, ανεξάρτητα του αν δεν είχαμε επίσημους αγώνες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε έξυπνο παιχνίδι για να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε».

Μίλησε και για την πιθανή ενδεκάδα:«Κατά 95% ναι έχω αποφασίσει. Μπορεί για έναν ή δυο παίκτες να μην έχω αποφασίσει ακόμη αλλά αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες».

Ο Ιβιτς χρειάστηκε να αφήσει πολλούς παίκτες εκτός αποστολής και ρωτήθηκε πόσο τον δυσκολεύει το υπερ-άριθμο ρόστερ: «Για μένα είναι ευχάριστο ότι μπορώ να έχω από δυο παίκτες σε κάθε θέση. Αυτοί που πρέπει να αποχωρήσουν έχουν ενημερωθεί. Φυσικά πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα για να δούμε τι άλλο θα αποκτήσουμε. Αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για μένα στο ρόστερ σε σχέση με αυτή που είχα να αντιμετωπίσω πριν από τρεις μήνες για παράδειγμα».

Για το αν θα είναι ευχαριστημένος ακόμη και από την ισοπαλία είπε: «Εμείς κάθε φορά παίζουμε για να κερδίσουμε. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Για αυτό παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ποτέ δε σκέφτομαι να παίξω για την ισοπαλία. Εχω παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν αυτό αλλά βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο αντίπαλος που θα έχει τον ίδιο στόχο με εμάς».

Ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο αναβολής στην έναρξη  του πρωταθλήματος που είναι πιθανώς να ανακοινώσει άμεσα ο Κοντονής: «Είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες αυτό το ενδεχόμενο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε και να προχωρήσουμε. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά άλλωστε και το έχουμε συνηθίσει…»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown