Σαββίδης: «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να στηρίξουμε την Κορακάκη»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του την πρόθεση να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες της 20χρονης Ολυμπιονίκη.

Οπως αναφέραμε και χθες  ο Ιβάν Σαββίδης είναι ενθουσιασμένος από την τεράστια διπλή επιτυχία της Αννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν πολύ χαρούμενος με την παρουσία της 20χρονης Ολυμπιονίκη στα δύο αγωνίσματα της σκοποβολής που συμμετείχε και τα δύο μετάλλια που κατέκτησε και διαμήνυσε στους συνεργάτες του την πρόθεσή του να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες της Κορακάκη.

«Πρέπει να κάνουμε κάτι να στηρίξουμε αυτό το κορίτσι», τόνισε και τις επόμενες μέρες που θα βρεθεί στην Ελλαδα για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου θα έχει επαφές μαζί τους για να γίνει πιο συγκεκριμένη βοήθεια που θα προσφέρει στην Άννα Κορακάκη.

Σαφώς και έπαιξε ενισχυτικό ρόλο στην απόφασή του το γεγονός ότι η Κορακάκη κατάγεται και μένει στη Βόρεια Ελλάδα (Δράμα), καθώς και το ότι η ίδια είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Τέλος, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες ότι ο Σαββίδης έχει ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια της Κορακάκη, χωρίς όμως να είναι επιβεβαιωμένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια