Φακούντο Γκολέιρα!



Με πρωταγωνιστή τον Φακούντο Περέιρα ο ΠΑΟΚεπικράτησε της Βέροιας με 3-0 στο φιλικό που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα. Ο Αργεντινός που δεν τον εμπιστεύτηκε στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, ο Βλάνταν Ίβιτς, πέτυχε δύο γκολ και φώναξε παρών παίζοντς ως σέντερ φορ στην κορυφή της επίθεσης των ασπρόμαυρων.
Θετική εμφάνιση και για τον Φερνάντο Βαρέλα που παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμος έδειξε πολύ καλά στοιχεία καθώς ήταν δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, είχε καλές τοποθετήσεις και με καλή τεχνική.

Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τις επίσημες αναμετρήσεις του (όπου έπαιξε με τρία αμυντικά χαφ) ,αγωνίστηκε με δύο χαφ (Χαρίσης, Σάχοφ) και ένα κλασικό δεκάρι, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η πρωτοεμφανιζόμενη ενδεκάδα ήταν φανερό ότι ψαχνόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Τελικά στο 29΄ ο Λέοβατς έκανε μία καλή σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Περέιρα με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-0.

Ο Περέιρα σημείωσε και δεύτερο τέρμα πέντε λεπτά αργότερα σε φάση καρμπόν με τον Λέοβατς να σεντράρει και τον Αργεντινό με πλασέ αυτή τη φορά σημειώνει το 2-0.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έπαιξε αρκετά με το δεκάρι της, τον Μπίσεσβαρ και πολλές επιθέσεις ξεκινούσαν από τα πόδια του Ολλανδού που ήταν θετικός και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει με αντιπάλους σαν την Βέροια που περίμενε πολύ πίσω τον Δικέφαλο.

Η καλή εμφάνιση του 28χρονου επιβραβεύτηκε και με ένα γκολ αφού μία πολύ όμορφη κάθετη του Ζάιρο έβγαλε τετ α τετ τον Μπίσεσβαρ που με ωραίο κοντρόλ και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη στο 63΄.

Η αναμέτρηση έληξε χωρίς πολλές άλλες σημαντικές φάσεις, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του και ειδικά αυτούς που δεν είχαν ως τώρα χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos