Η φώτο του Κλάους και το τάιμινγκ

Το τσιγάρο στο στόμα του επιθετικού του ΠΑΟΚ σε μια παραλία που βρέθηκε μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ έγινε η αφορμή για ποικίλα σχόλια

Φυσικά και είναι δημόσια πρόσωπα οι παίκτες και πρέπει να προσέχουν τη συμπεριφορά τους. Υπάρχουν, όμως, και τα διαστήματα της δικής τους χαλάρωσης.

Σ’ αυτά συγκαταλέγονται τα ρεπό και οι διακοπές. Και το να τραβήξει κάποιος δύο-τρεις φωτογραφίες σε στυλ παπαράτσι που δείχνουν τη συμπεριφορά που έχει κάθε νορμάλ άνθρωπος (προσωπικά δεν είδα καμία υπερβολή) και να το μετατρέψει σε μέγα θέμα εκμεταλλευόμενος το κακό τάιμινγκ, μετά από έναν αποκλεισμό, σαφώς και δεν τον τιμά.  Καλό είναι να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τις στιγμές και να μην ξεχνάμε πώς και οι επαγγελματίες αθλητές είναι άνθρωποι.

Και νομίζω ότι ο Κλάους δεν ξεπέρασε το όριο της συμπεριφοράς που αρμόζει σε ένα ρεπό. 

Υπάρχει διαφορά και οφείλει να την ξέρει

Για να κλείσουμε το ανύπαρκτο θέμα που πήγαν να μεγαλοποιήσουν ορισμένοι με τον Κλάους,  οφείλουμε να σημειώσουμε και μία ακόμη παράμετρο. Πριν λίγο καιρό, ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε δώσει συνέντευξη στο «Toumba Magazine» και μεταξύ άλλων είχε τονίσει ότι από αυτούς που τον κατηγορούν για την εξωγηπεδική του ζωή και τα τατουάζ που έχει, μία μεγάλη πλειοψηφία, αν ήταν στη θέση του θα έκανε τα ίδια και χειρότερα.

Δεν πρέπει να έχει την προσέγγιση ο Κλάους. Είναι λάθος για τον ίδιο να σκέφτεται έτσι και μόνο ζημιά θα κάνει στον εαυτό του. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας και αυτό τον κάνει διαφορετικό στα μάτια του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια