Aυτή είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο αγώνα - Ποιοι κόπηκαν

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με τον Άγιαξ. Δείτε ποιους πήρε και άφησε εκτός ο Βλάνταν Ίβιτς

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με τον Άγιαξ στην Τούμπα. Η προπόνηση ήταν μικρότερης διάρκειας με παιχνίδια αποφόρτισης, αναερόβιας έντασης και φυσικά τακτικής.

Μετά το τέλος, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιελάμβανε εκπλήξεις, καθώς ο Σέρβος τεχνικός έκοψε τους Πέλκα, Περέιρα, Ζάιρο και Βελλίδη, ενώ πήρε για πρώτη φορά τον Κάνιας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη άρα και δύσκολη πρόκληση. Ν’ αφήσει εκτός Champions League τον Άγιαξ έπειτα από την… μάχη της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση ήταν μικρότερης διάρκειας με παιχνίδια αποφόρτισης, αναερόβιας έντασης και φυσικά τακτικής με τον Βλάνταν Ίβιτς να προσπαθεί να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν το κρίσιμο ματς.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στους Ολλανδούς και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κάνιας, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης .

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown