Η συνάντηση της Κ11 με τον Ιβάν Σαββίδη

Για τη Μόσχα ταξιδεύει η Κ11 του «Δικεφάλου» η οποία πριν την αναχώρησή της συναντήθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία με τον Ιβάν Σαββίδη

Για ένα ακόμη σπουδαίο τουρνουά ετοιμάζεται η Κ11 του «Δικεφάλου», η οποία θα βρεθεί στη Μόσχα από τις 4 μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν στο Lokoball 2016, τουρνουά το οποίο κατέκτησαν το 2013 και 2014, ενώ το 2015 ηττήθηκαν στον τελικό.

Πριν την αναχώρησή τους για Μόσχα οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ είχαν συνάντηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα γράφει το paokfc.gr :

Σταθμός Νο 6 για την …πολυταξιδεμένη Κ11 του ΠΑΟΚ. Τα πιτσιρίκια που κατέκτησαν με χαρακτηριστική ευκολία το World Cup στο Παρίσι ετοιμάζονται για ένα ακόμα παραδοσιακά σπουδαίο τουρνουά.

Θα βρεθούν στη Μόσχα από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου για το Lokoball 2016 έχοντας στις αποσκευές τους, αν μη τι άλλο, την αυτοπεποίθηση που προκύπτει από δύο ασπρόμαυρες κατακτήσεις και μία συμμετοχή σε τελικό του ρωσικού τουρνουά. Η Κ11 του ΠΑΟΚ, υπενθυμίζουμε,  κέρδισε το Lokoball το 2013, το 2014, ενώ το 2015 ηττήθηκε στον τελικό.

Γι’ αυτή την Κ11, την ομάδα των Ανδρέα Μπαλαμπάνη και Αντώνη Κρινίτσα, το ταξίδι στη Μόσχα είναι το έκτο της σεζόν. Από τα πέντε τουρνουά στα οποία έχει συμμετάσχει η Κ11 έχει κερδίσει τα τρία, το Paris World Cup, το Catnic Cup στη Γερμανία και το Max Sports στη Σερβία.  Διόλου ευκαταφρόνητος ο απολογισμός…

Στο Lokoball 2016 συμμετέχουν 16 ομάδες, οι 14 είναι κάτοχοι ρωσικών τουρνουά και την 16άδα συμπληρώνουν ο ΠΑΟΚ και η Χάιντουκ.

Στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει την Ανζί, την Κούμπαν και την Τεμπ. Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

05.08 11.30 ΠΑΟΚ – Κούμπαν και 12.50 ΠΑΟΚ – Τεμπ

06.08 10.00 ΠΑΟΚ – Ανζί

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Καμπούρης Γεώργιος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμυράς Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Αυγουστίδης Θωμάς, Κοσίδης Χρήστος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Ανδρέας Μπαλαμπάνης, Αντώνης ΚρινίτσαςκαιΘεόφιλος Χατζηστάθης.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (04.08) από το αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου συναντήθηκαν και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,Ιβάν Σαββίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown