Στο Παρίσι για το «World Cup» η Κ11 του ΠΑΟΚ

Αλλη μια σπουδαία πρόκληση περιμένει ένα τμήμα των ακαδημιών του Δικεφάλου, αυτή τη φορά επί γαλλικού εδάφους με το τουρνουά «World Cup».

Αλλη μια σπουδαία πρόκληση περιμένει την Κ11 του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά επί γαλλικού εδάφους με το τουρνουά «World Cup».
Ενδεικτικό της σπουδαιότητας του τουρνουά είναι το γεγονός ότι στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο 8 μ.μ. στο Stade Charlety θα …παρελάσουν 400 ομάδες από 60 χώρες.
Στην κατηγορία που θα αγωνιστούν οι μικροί του Δικεφάλου θα λάβουν μέρος 32 ομάδες, μεταξύ άλλων από τη Γαλλία, το Καζακστάν, τον Καναδά, την Ινδία, το Μαρόκο.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«H ποδοσφαιρική γιορτή στα γήπεδα της Γαλλίας αφορά και τον ΠΑΟΚ. Η Κ11 του Δικέφαλου ετοιμάζεται για το ονειρεμένο ταξίδι στο Παρίσι και συγκεκριμένα για το World Cup, που διεξάγεται στην Πόλη του Φωτός από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου.
 
Αγόρια και κορίτσια, συνολικά 4.000 μικροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 10 έως 19 ετών θα λάβουν μέρος στο σπουδαίο τουρνουά, επίσημος πρέσβης του οποίου είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο 8 μ.μ. στο Stade Charlety θα …παρελάσουν 400 ομάδες από 60 χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ11 κέρδισε το εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο του Παρισιού τον Αύγουστο του 2015, όταν και κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας Max Sports.
Στην κατηγορία Κ11 του World Cup θα αγωνιστούν 32 ομάδες, μεταξύ άλλων από τη Γαλλία, το Καζακστάν, τον Καναδά, την Ινδία, το Μαρόκο. Ο όμιλος του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τις ACBB, ESC FOOT 94, FC Bry και το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:
Τρίτη 05.07 19.00 (ώρα Ελλάδας) ΠΑΟΚ – ACBB
Τετάρτη 06.07 10.30 (ώρα Ελλάδας) ΠΑΟΚ – FC Bry και
13.30 (ώρα Ελλάδας) ΠΑΟΚ –  ESC FOOT 94
Οι εν λόγω ομάδες είναι γαλλικές ακαδημίες με μεγάλη παράδοση. Η ACBB, για παράδειγμα, πέρυσι υπέταξε την Λίβερπουλ στην φάση των «16».
Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αγγελίδης Σπυρίδων, Καραπατσιάς Βασίλειος, Φωτιάδης Εφραίμ, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Κωττάς Δημήτριος, Γεωργιάδης Χαράλαμπος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Κοσίδης Χρήστος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Μαυρής Νικόλαος, Αλμυράς Χρήστος.
Συνοδεύουν οι προπονητές Μπαλαμπάνης Ανδρέας και Κρινίτσας Αντώνιος».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown