Ραντεβού Γκαρσία-Μίχελ για υπογραφές και... Θερμοπύλες (pic)

Πριν το ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις διακοπές του με τουρ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.


Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις διακοπές του με τουρ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας παρέα με την οικογένεια του και τα πεθερικά του.
Ενα από τα μέρη που επισκέφθηκε ο Ουρουγουανός ήταν οι Θερποπύλες, καθώς είναι λάτρης της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και μάλιστα φωτογραφήθηκε μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα.

Παλαιότερα σε συνέντευξή του είχε πει: «Δεν γνωρίζω αν θα παίξω λίγο ή πολύ αλλά σίγουρα θα είμαι όπως ο Λεωνίδας, με το δόρυ στο χέρι περιμένοντας...».
Την φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, η σύζυγός του Λάουρα που σχολίασε: «Ο Λεωνίδας-Γκαρσία».
Μπροστά του έχει, όμως, μία σημαντική εκκρεμότητα για να αλλάξει σελίδα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Αυτή δεν είναι άλλη από ένα ραντεβού που θα κάνει με τον Λούμπος Μίχελ προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του νέου ρόλου του. Ο «Κανάριο» θα αναλάβει την Κ20 και η συζήτηση θα έχει μεγάλη σημασία αφού θα καθοριστεί το πλήρες πλάνο της λειτουργίας της δεύτερης ομάδας. Αμέσως μετά θα υπογράψει και το νέο συμβόλαιό του που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της παρουσίας του στην Κ20.  Το ραντεβού πιθανόν θα γίνει όταν η πρώτη ομάδα θα βρίσκεται στην Ολλανδία και ο Μίχελ θα έχει την άνεση να ασχοληθεί και με άλλα θέματα.     

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown