Θα πάει και για άλλο επιθετικό o Δικέφαλος

Ο Λούμπος Μίχελ είναι από χθες στην Ολλανδία όπως σας είχαμε προιδεάσει και διαπιστώνει ιδίοις όμασι την δουλειά που κάνουν οι παίκτες

Ο Λούμπος Μίχελ είναι από χθες στην Ολλανδία όπως σας είχαμε προιδεάσει και διαπιστώνει ιδίοις όμασι την δουλειά που κάνουν οι παίκτες με βασικό στόχο να είναι έτοιμη η ομάδα στα επίσημα παιχνίδια. Ο Μίχελ είχε μία σύντομη συζήτηση τόσο με τον απεσταλμένο της «Μ» Γιώργο Ζαίρη όσο και με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι παρακολουθούν από πολύ κοντά την προετοιμασία των παικτών.

Και από την πολύ σύντομη κουβέντα, όταν τέθηκε το ερώτημα για τα μεταγραφικά κι αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση και άλλου παίκτη, εμμέσως πλήν σαφώς με τον τρόπο που απάντησε, ο Μίχελ άφηνε να εννοηθεί πως οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει γεμίσει το ρόστερ του σε αρκετές θέσεις, όμως είναι φανερό πως θα ψάξει την υπέρβαση στην επίθεση.

Ο Ιβιτς είναι πολύ ικανοποιημένος από τους Αθανασιάδη, Κουλούρη, Περέιρα τους οποίους και πιστεύει ακράδαντα όπως είχαμε γράψει αναλυτικά στην «Μ». Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει μία ακόμη κίνηση, ενός στράικερ που θα κάνει «κλικ» τόσο στον κόσμο όσο και με τα αγωνιστικά στοιχεία που διαθέτε. Το συμπέρασμα είναι πως θα πάει και για άλλον επιθετικό σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown