David Pantak : « Ο Μίλικ θα παίξει στην Τούμπα»

Ο ατζέντης του Μίλικ, David Pantak, ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του θα είναι στον αγώνα του Αίαντα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

«Φρένο» στα σενάρια που θέλουν τον Αρκάντιουζ Μίλικ να αφήνει τον Άγιαξ για τη Νάπολι βάζει ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Ο David Pantak με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού στη Νάπολι και, παράλληλα, τονίζει πως ο πελάτης του θα βρεθεί κανονικά στην Τούμπας για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι στο Άμστερνταμ με τον Μίλικ όπως επίσης είναι αλήθεια ότι ήμουν στη Νάπολη για να συζητήσω με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά δεν έχουμε υπογράψει τίποτα ακόμη και τίποτα δεν είναι σίγουρο», σχολίασε ο David Pantak.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι Μίλικ σίγουρα θα αγωνιστεί στο ΠΑΟΚ - Άγιαξ, θέλει να επιστρέψει στο Champions League και είναι 100% συγκεντρωμένος γι' αυτόν το δύσκολο αγώνα...», αναφέρει ο εκπρόσωπος του Μίλικ, ρίχνοντας τους τόνους ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown