Επιβεβαίωση για Κάνιας, τι απομένει για να κλείσει

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
Στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ  είχαμε αποκαλύψει την είδηση πως ο ΠΑΟΚ συζητά με τον Ισπανό αμυντικό μέσο Χοσέ Αλμπέρο Κάνιας της Εσπανιόλ. Και η επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ ήρθε μετά από λίγες ώρες τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Χοσέ Κάνιας σε ηλικία 29 ετών δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ η οποία τον παραχωρεί και ήδη έχει συμφωνήσει με τον Μίχελ.

Ο Κάνιας έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ που χειρίζεται την υπόθεση. Στην συμφωνία με την Εσπανιόλ μόλις ολοκληρωθεί, προβλέπεται και ποσοστό για την μεταπώληση του Κάνιας απο τον ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα, το οποίο θα καρπωθεί μελλοντικά η ισπανική ομάδα. Ο Κάνιας χθες το απόγευμα με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ και τόνισε για τον ΠΑΟΚ: «Έχω συμφωνήσει για να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Έχω ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Περιμένω την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τις δύο ομάδες. Τότε θα μπορέσω να πώ πολλά περισσότερα. Συμφώνησα όμως γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολλές προοπτικές και για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Ισπανός ατζέντης του Κάνιας με τον οποίο επικοινώνησε  χθες το βράδυ επιβεβαίωσε πλήρως τις επαφές και την συμφωνία, έλεγε όμως παράλληλα πως χρειάζεται ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί και η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Εσπανιόλ. Μάλιστα η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν είναι διατεθειμένη να σταθεί εμπόδιο στην μετακίνηση του Κάνιας στον ΠΑΟΚ.

Επίσης ο επίσημος ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Κάνιας. Μάλιστα άνθρωποι του Δικεφάλου έλεγαν χθες το μεσημέρι: «Είναι μια εξαιρετική αλλά και παράλληλα δύσκολη περίπτωση. Αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, τότε σαφώς και μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε μαζί του. Επειδή όμως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, είναι δεδομένο ότι θα ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες όπως έγινε με τον Ματέους. Σε κάθε περίπτωση είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει».

Ακόμη γνωστή ιστοσελίδα από την Βαρκελώνη έγραψε ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για 3ετές συμβόλαια και θα ενεργοποιηθεί μόλις μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown