Ταχύτατος, επιθετικός, ποιοτικός και πλήρης ο νέος ΠΑΟΚ

Δίκαιη νίκη του Δικεφάλου επί της Μπριζ που φανέρωσε πως η ομάδα του Ίβιτς με τις απαραίτητες… πινελιές μπορεί να πετύχει πολλά.


Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να στοχεύει ψηλά. Μπορεί να επρόκειτο απλά για ένα φιλικό παιχνίδι αλλά κάποιες αρετές του βγάζουν… μάτια. Πολύ πιο γρήγορος, πιο ποιοτικός και με πληθώρα λύσεων ο Δικέφαλος επιβλήθηκε εύκολα της πρωταθλήτριας Βελγίου Μπριζ με 2-0.
Ο ΠΑΟΚ άρεσε και πολύ. Όπως και οι νέοι παίκτες του. Έδειξε, όμως και αδυναμίες. Μικρές αλλά σημαντικές. Η βασική στο κέντρο της άμυνας που όταν πιέστηκε, έκανε λάθη. Χρόνος, όμως, υπάρχει και για περισσότερη δουλειά και για ενίσχυση με την προσθήκη και άλλων παικτών. Παικτών που θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά.
Πολύ καλός επιθετικά, με κενά στο κέντρο της άμυνας
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να πετύχει, επιθετικά τουλάχιστον, πολλά πράγματα. Πολύ καλή κυκλοφορία, εξαιρετική εμφάνιση από Τζάλμα, τα μπακ να κάνουν σπουδαία δουλειά όταν ανέβαιναν και… πολλές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ.
Highlight το σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής του Τζάλμα που κατέληξε στο δοκάρι αλλά δεν ήταν μόνο αυτό…
Προβλήματα δεν υπήρχαν; Φυσικά και υπήρχαν. Το κέντρο της άμυνας είχε κενά σε δύο τρεις επιθέσεις της Μπριζ ενώ η προσπάθεια να μην… φεύγει η μπάλα στην τύχη σε συνθήκες πίεσης, έφερε και λάθη που παρ’ ολίγον να κοστίσουν.
Ουσιαστικός σε επίθεση και άμυνα
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ έδειξε κάποιες από τις αρετές του. Πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και έψαξε το γκολ με αντεπιθέσεις. Το… βρήκε στο 70’ όταν Γιαννούλης, Ροντρίγκεζ συνεργάστηκαν άψογα και ταχύτατα, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη που από κοντά έκανε το 0-1.
Δίκαιο προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ που κυριάρχησε και στη συνέχεια. Στο 80’, μάλιστα ο Πέλκας πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 0-2 που διαμόρφωσε το... ιδανικό φινάλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown