Γράφουν για Άλιμπετς


Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον 25χρονο επιθετικό της πρωταθλήτριας Ρουμανίας Άστρα Γκιούργκιου, Ντένις Άλιμπετς, αποκαλύπτει η ρουμανική ιστοσελίδα «Fanatik«.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του Άλιμπετς, ο Δικέφαλος φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει 1 εκ. ευρώ στην Άστρα για την απόκτηση του επιθετικού, που συμμετείχε στο Euro 2016 με την εθνική Ρουμανίας. Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν ο ύψους 1,87 ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείτε με λιγότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ.
Για την υπόθεση του Άλιμπετς, φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της ρουμανικής ομάδας, Πέτρε Μπουντούρου ο οποίος ανέφερε: «Δεν έχουμε δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση, αλλά είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να διερευνά τις προθέσεις μας.
Έχουμε πολύ καλές σχέσει με αρκετούς ατζέντηδες στην Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρονται για τον Άλιμπετς, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι επίσημο.
Οποιοσδήποτε παίκτης της Άστρα είναι προς πώληση. Είναι φυσιολογικό ότι θα πουλήσουμε οποιοδήποτε παίκτη σε λογική τιμή, αλλά ελπίζω η ομάδα να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και αυτό να μας βοηθήσει οικονομικά. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω το αν ο Άλιμπετς θα φύγει, εγώ θα δεχθώ την πρόταση και θα την μεταβιβάσω στον Ιοάν Νικουλάε (σ.σ. ο μεγαλομέτοχος της Άστρα)».
Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας από το καλοκαίρι του 2014, καταγράφοντας 62 συμμετοχές με 34 γκολ και 16 ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 33 εμφανίσεις με 19 τέρματα και 14 ασίστ!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown