Ο ΠΑΟΚ φορά τη βαριά φανέλα του κόντρα στον Άγιαξ

Άλλο ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, άλλη μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά σε ένα εκπληκτικό γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει επισκεφτεί αρκετά.

Έφυγε όρθιος από αυτό της Σάλκε, θριαμβευτής από το γήπεδο της Ντόρτμουντ και θέλει κάτι ανάλογο να κάνει και σήμερα στο επιβλητικό Άμστερνταμ Αρένα. Ένα γήπεδο που δεν... κοιμάται ποτέ. Από χθες το μεσημέρι που κατασκηνώσαμε, μετρήσαμε εκατοντάδες ανθρώπους να απολαμβάνουν την ξενάγηση τους και φυσικά αυτό σημαίνει και χιλιάδες ευρώ καθημερινά στα ταμεία του Αίαντα αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που δεν χρειάζεται να κάνουμε επί της παρούσης. Σήμερα λοιπόν απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη -όπως παραδέχθηκε και ο Κλάασεν- προσπαθεί να συνέλθει από τον τρόπο που έχασε τον περσινό τίτλο, ο ΠΑΟΚ θα φορέσει τη βαριά φανέλα του. Με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο και κόμπλεξ θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του και να βάλει δύσκολα στην ολλανδική ομάδα που ακόμη και τώρα που δεν πείθει παραμένει το φαβορί.

Ο ΠΑΟΚ μόχθησε για να κερδίσει την συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θέλει να αποδείξει ότι δικαίως πρέπει να τον σέβεται και ο Αγιαξ. Και αν δεν το κάνει να τον τιμωρήσει. Σε τέτοια παιχνίδια δεν αρκεί το πάθος και το "ΠΑΟΚ είσαι". Ο ΠΑΟΚ τέσσερις περίπου εβδομάδες μέσα από σκληρές προπονήσεις αλλά και μεταγραφές, μόχθησε για το σημερινό ματς. Είναι η ώρα της αλήθειας. Να αποδείξει κυρίως στον εαυτό του ότι ήρθε η ώρα να πλησιάσει στο ανεκπλήρωτο όνειρο, στο μεγάλο απωθημένο που δεν είναι άλλο από το να παίξει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε πόσο μικρό ή μεγάλο βήμα έκανε. Το θέμα είναι να είναι προς τα εμπρός ώστε με το αποτέλεσμα που θα πάρει να έχει ελπίδες για τον επαναληπτικό στην κατάμεστη Τούμπα. Ο Ίβιτς με τον Αθανασιάδη χθες στην συνέντευξη Τύπου δεν είχαν να κρύψουν κάτι ούτε έδειξαν αγχωμένοι. Όχι επειδή δεν έχουν και αυτή συναίσθηση της δυσκολίας του αγώνα και του μεγέθους του αντιπάλου αλλά γιατί ξέρουν ότι δούλεψαν καλά όλο αυτό το διάστημα.

Μακάρι αυτός ο μόχθος να φέρει σήμερα το αποτέλεσμα που θέλει όλος ο κόσμος του!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown