Στην Ολλανδία ο μάνατζερ του Κάτσε, έρχονται εξελίξεις

Ο ατζέντης του, Νίκος Καγιούλης, θα βρεθεί σήμερα στο Όστερμπεεκ για να έχει συζήτηση με τον Λούμπος Μίχελ και πιθανόν και με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Έργκους Κάτσε βρίσκεται σε άδεια ελέω EURO, μέχρι να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας από την Ολλανδία. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος του στον φετινό ΠΑΟΚ δεν είναι ξεκάθαρος, ειδικά από τη στιγμή που έγινε και μεταγραφή αμυντικού μέσου (Χοσέ Κάνιας).

Ας θυμηθούμε ότι το όνομα του Αλβανού μέσου «παίζει» πολύ συχνά τελευταία σε ρεπορτάζ για τους διαθέσιμους προς πώληση ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που στον ίδιο και το περιβάλλον του δημιουργεί προβληματισμό.

Η επιθυμία του νεαρού μέσου είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», ο ατζέντης του Νίκος Καγιούλης θα βρεθεί σήμερα στο Όστερμπεεκ για να έχει συζήτηση με τον Λούμπος Μίχελ και πιθανόν και με τον Βλάνταν Ίβιτς. 

Στη διάρκεια της θα τεθούν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και στόχος είναι ο Κάτσε να αποκτήσει μία καθαρή εικόνα για τις σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για εκείνον.  

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown