Αυτές είναι οι επόμενες μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Σε εγρήγορση παραμένουν οι επιτελείς του Δικεφάλου, οι οποίοι σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.


Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ από σήμερα θα βρεθούν στην Ολλανδία και θα συμμετέχουν σε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βάλουν τις βάσεις για την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει τους στόχους της, παράλληλα όμως παραμένουν σε διαδικασία εγρήγορσης οι επιτελείς του Δικεφάλου για την ενίσχυση του ρόστερ.
Όπως είχαμε αναφέρει έγκαιρα στο αναλυτικό ρεπορτάζ έχουν προσδιοριστεί οι θέσεις στις οποίες η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αυτή την στιγμή και παράλληλα με την απόκτηση ενός ικανού αμυντικού μέσου, πολύ μεγάλη βαρύτητα δίδεται για την συμφωνία με έναν γκολκίπερ αλλά και έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Οι επαφές γίνονται κυρίως για παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και εκεί θα επιμείνουν ο Μίχελ και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ που χειρίζονται παρόμοιες μεταγραφικής φύσεως υποθέσεις. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου τις πρώτες ημέρες της παρουσίας των παικτών στην Ολλανδία δεν θα βρεθεί κοντά στην ομάδα  προφανώς για να εντείνει τις επαφές του με τους ενδιαφερόμενους στόχους. Και θα ταξιδέψει με προορισμό το Άρνεμ προς τα τέλη της εβδομάδος για να είναι κοντά στους πρωταγωνιστές. Βεβαίως και επί Ολλανδικού εδάφους μπορεί να «κλείσει» μεταγραφές, εάν στο αμέσως επόμενο διάστημα  δεν καταλήξει στις επιθυμητές συμφωνίες.
Ο άσος και ένα ακόμη στόπερ είναι σε πρώτο πλάνο στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Για τον κεντρικό αμυντικό μπορεί αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος να κρατά μία διακριτική στάση στο θέμα Βαρέλα, εάν όμως διαπιστώσει τις επόμενες ημέρες πως θα διαμορφωθούν ιδανικές συνθήκες τότε θα κάνει την κίνησή του. Ας μην ξεχνά κανείς πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Στεάουα Βουκουρεστίου σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 13 Ιουλίου και είναι πολύ πιθανή η κοινή παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων και οι συζητήσεις που θα γίνουν επί Ολλανδικού εδάφους για τον ικανότατο κεντρικό αμυντικό. Και ο τερματοφύλακας όμως (πληροφορίες χθεσινές ανέφεραν πως συζητείται μία περίπτωση από χώρα της Βόρειας Ευρώπης) είναι στο επίκεντρο.
Άμεση προτεραιότητα για 6άρι 
Οι επαφές θα συνεχιστούν και για το 6άρι. Έναν ικανό αμυντικό μέσο που θα προσφέρει πολλά περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες σας εχουμε αναλύσει τις περιπτώσεις των Σισοκό, Ντιγκάρ και Μότσινιτς με τους οποίους υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Ο πρώτος θυμίζουμε πως είναι ελεύθερος ενώ οι Ντιγκάρ και Μότσινιτς έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Ο Μίχελ έχει τον πρώτο λόγο για τις τελικές επαφές και αυτή την εβδομάδα, πριν ταξιδέψει με προορισμό την Ολλανδία αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τις συμφωνίες που θα είναι συμφέρουσες (σε αγωνιστικό επίπεδο) για τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown