Τα μεταγραφικά σενάρια για τους «κομμένους» του ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ιβιτς έκοψε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Τι θα γίνει με τον καθένα.


Ο Βλάνταν Ιβιτς έκοψε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με το πιο «ηχηρό» κόψιμο να είναι αυτό του Γιάννη Σκόνδρα.

Ηδη ο παίκτης ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη και ο εκπρόσωπος του αρχίσει να μιλάει με γερμανικές ομάδες και η μία από αυτές είναι η Αιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ο Σκόνδρας επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός και μιλά με τον Δικέφαλο για να οριστεί το ποσό για την αποδέσμευσή του.
Επίσης, από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, κόπηκαν οι Ερικ Σάμπο και Τέρι Αντονις. Ο Σλοβάκος έχει επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και ομάδα από το εξωτερικό ενώ ο Ελληνοαυστραλός έχει αρχίσει επαφές με τον Δικέφαλο.
Δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο στην περίπτωση του τελευταίου, αλλά από την πλευρά του παίκτη είναι πιθανό να τεθεί ακόμη και θέμα λύσης της συνεργασίας. Θα φανεί αυτό και από τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.
Τέλος, για τον Γιώργο Κάκκο υπάρχει ενδιαφέρον από την Βέροια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown