«Δίνει σκληρή μάχη με το κατεστημένο ο Ιβάν Σαββίδης!»

Ρωσική ιστοσελίδα έκανε ειδική αναφορά στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο ομογενής επιχειρηματίας δίνει μάχη εναντίον των σκανδάλων.


Αφιέρωμα στον Ιβάν Σαββίδη έκανε ρωσική ιστοσελίδα, αναφέροντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται και η μάχη που δίνει για να καταπατήσει το κατεστημένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ιστοσελίδα russianfootballnews.com το τελευταίο διάστημα κάνει αφιερώματα σε επιχειρηματίες που είναι και μεγαλομέτοχοι συλλόγων, με το τελευταίο κείμενο να αναφέρεται στον Ιβάν Σαββίδη. Εντός του άρθρου υπογραμμίζεται ότι κατάφερε να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του «Δικεφάλου». Επιπλέον, υπάρχει αναφορά στα διάφορα σκάνδαλα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκονται στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ «δίνει μάχη με το κατεστημένο».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να γίνει ειδική μνεία και στη Ροστόφ, την οποία ενισχύει οικονομικά ο ομογενής επιχειρηματίας, αλλά και στο ενδεχόμενο να διασταυρωθεί με τον «Δικέφαλο» σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown