Τεστάρει δυο ενδεκάδες ο Ιβιτς κόντρα στη Σιλφόλντε

Την ομάδα που πριν από λίγες μέρες κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό. Δεκαπέντε χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο και σε ένα γήπεδο όπου ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια δίνει πάντα φιλικό ματς, ο Ιβιτς θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων.
Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει και… έλεγχο προόδου αφού συμπληρώνονται δυο εβδομάδες από τη στιγμή που η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλιστα στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση έδειξε τις προθέσεις του αφού αποφάσισε να παρατάξει δυο διαφορετικές ενδεκάδες για να μοιράσει έτσι το χρόνο συμμετοχής δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε μια από αυτές να παίξει ένα ημίχρονο. 
Έτσι η πρώτη ομάδα (ανοικτό του τερματοφύλακα) θα είναι: Λέοβατς και Κίτσιου στα άκρα, Κρέσπο και Χατζηισαϊας στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ οι Χαρίσης και Σάκχοφ και στην επίθεση Ροντρίγκες, Περέιρα και Κουλούρης σε ένα καθαρό 4-3-3.
Στη δεύτερη ενδεκάδα (ανοικτό του τερματοφύλακα) ο  Μαλεζάς και ο Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, οι Μάτος και Γιαννούλης στα άκρα, οι Τσίμιροτ και Πέλκας στα χαφ με τον Δημητριάδη πιο μπροστά τους και στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης με τους Ζάιρο και Μυστακίδη στα άκρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown