Μεγάλη μεταγραφή για Βιειρίνια


Το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό για τον Αντελίνο Βιερίνια. Στο θέμα αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαικού πρωταθλήματος της Γαλλίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντρε ετοιμάζεται για τη Αγγλία. Ενδιαφέρον υπάρχει και μάλιστα έντονο από σύλλογο του Λονδίνου που μήνες τώρα παρακολουθεί την πορεία του διεθνούς Πορτογάλου.

Σύμφωνα με την πιάτσα των μάνατζερ η πρόταση των Αγγλων θα είναι τέτοια που δεν θα αφήσει στην Βόλφσμπουργκ περιθώρια να αρνηθεί την παραχώρηση του Βιειρίνια που θέλει να παίξει στην Premier League όχι μόνο για το πρεστίζ αλλά και για το γεγονός ότι θα εισπράξει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αρκετά μεγαλύτερο απ΄ αυτό που του εξασφάλισε η Γερμανική ομάδα στην τελευταία ανανέωση.

Για τον Βιειρίνια αποτελεί όνειρο ζωής να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και μάλλον ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αγγλοι σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη που ως είδηση, θα προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την ευρώπη.

Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την κατάκτηση του EURO από την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας!

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos