«Φάκελος» Ρόμπερτ Μακ: Το πωλητήριο του ΠΑΟΚ και η πρόταση!

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ξεκουράζεται μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική του στο Euro, όμως το θέμα της μεταγραφής του είναι ανοιχτό.


Ο Ρόμπερτ Μακ .απολαμβάνει τις διακοπές του μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική του στο Euro, όμως το θέμα της μεταγραφής του είναι ανοιχτό.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δε θα συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Δικεφάλου και θεωρητικά ο ΠΑΟΚ του έχει βάλει πωλητήριο εφόσον ο ίδιος και ο ατζέντης του φέρουν μια συμφέρουσα πρόταση τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο.
Από τη μεριά του, ο Μακ ψάχνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1.000.000 ευρώ, θέλοντας να «εξαργυρώσει» την εξαιρετική περσινή σεζόν του στην Ελλάδα αλλά και τη συμμετοχή του στο Euro της Γαλλίας.
Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, και εδώ μπαίνει στο κάδρο και το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ.
Τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η οικογένεια του απολαμβάνουν τη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη και αν ο Μακ δεν έχει στα χέρια του μια πρόταση που να τον ικανοποιεί, τότε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. εκπνεέι το καλοκαίρι του 2017) με σημαντικά αυξημένες αποδοχές από τις 350.000 ευρώ που έπαιρνε μέχρι τώρα.
Αλλωστε και ο ίδιος, ειχε αφήσει ανοιχτό  το ενδεχόμενο παραμονής του στον Δικέφαλο σε δηλώσεις του στο τέλος των πλέι οφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown