"Είμαστε έτοιμοι!"


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ο Βλάνταν Ίβιτς μέσα στις καθιερωμένες δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Άγιαξ μίλησε για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του Δικεφάλου, αλλά απάντησε και σε ερωτήσεις αναφορικά με το παρελθόν.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο Άμστερνταμ Αρένα:

Πιστεύουν οι παίκτες ότι μπορούν να προκριθούν:
"Πιστεύω ότι οι παίκτες το έχουν καταλάβει. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά όλες αυτές τις μέρες. Είναι το πρώτο παιχνίδι και ξέρουμε ότι η πρόκριση θα κριθεί στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και πάμε τον αγώνα στο δικό μας ρυθμό".

Η τύχη χρωστάει κάτι στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του 2010:
"Η ομάδα που παίξαμε εμείς πριν από 6 χρόνια δεν έχει καμία σχέση. Ούτε εμείς, ούτε ο Άγιαξ. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, όπως το κάνει και ο Άγιαξ. Δεν νιώθω ότι μας χρωστάει κάτι η τύχη. Είτε τότε είτε σήμερα θέλουμε να περάσουμε, όπως το θέλει και ο Άγιαξ, ότι κι είχε γίνει το 2010. ."

Πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμη από θέμα φυσικής κατάστασης;
"Όπως είμαστε εμείς είναι και αυτοί. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο ζενίθ της απόδοσης μας, όπως και καμία ομάδα τέτοια περίοδο."

Έχετε δει κάτι στον Άγιαξ που θέλετε να σταματήσετε εξ αρχής:
"Φυσικά, αλλά μην περιμένετε να σας το πω τώρα(γέλια)".

Χρειάζεται κίνητρο από τον προπονητή ένα τέτοιο παιχνίδι:
"Πάντα χρειάζεται ο προπονητής. Δεν μπορούν από μόνοι τους οι παίκτες. Είναι πολλά θέματα τακτικής που μπορεί να μην τα ξέρετε. Πρέπει να μιλήσεις με τους παίκτες, να ακούσεις τις ερωτήσεις τους και να τους δώσεις τις σωστές οδηγίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιες στημένες φάσεις, κάποιες αδυναμίες του αντιπάλου ή κάτι άλλο. Αλλά σίγουρα χρειάζονται κάποιες σημαντικές κουβέντες από τον προπονητή".

Για τις απουσίες του Άγιαξ και για τον 25ο παίκτη του ΠΑΟΚ:
"Το δικό μας πλάνο δεν αλλάζει. Ο Άγιαξ έχουν πολλούς παίκτες και αυτό σημαίνει ότι όποιος και να μπει θα δώσει τα 100%. Για τον παίκτη να ξέρετε ότι δηλώσαμε τον Φακούντο Περέιρα. Ο αρχικός αποκλεισμός είχε να κάνει με την γνώμη του ότι δεν θα μας χρησιμεύσει σε έναν αγώνα όπως ο αυριανός. Έτσι αφήσαμε τη θέση για ανοιχτή, μήπως προκύψει κάτι της τελευταίας στιγμής".

Εάν ήταν να διαλέξει ανάμεσα σε ένα γκολ ή το μηδέν παθητικό:
"Σίγουρα και τα δύο είναι σημαντικό, αλλά εάν είναι να σκοράρουμε δεν θα πρέπει να χάσουμε. Έχω αποφασίσει την 11άφ, αλλά δεν μπορώ να το ανακοινώσω."

Ο στόχος του ΠΑΟΚ αύριο:
"Εμείς πάμε για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει συνέχεια, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι που θα κριθούν όλα."

Το καλοκαίρι του 2010 ήσασταν πρωταγωνιστής. Αισθάνεται ότι χρωστάτε κάτι;
"Έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Πάντως δεν πιστεύω ότι χρωστάμε κάτι, αλλά ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε την πρόκριση, ότι κι αν είχε γίνει τότε. Όσο αφορά σε εκείνους τους αγώνες, τότε πολλοί λένε ότι ήμουν ο μοιραίος, αλλά αυτό κάνετε πάντα. Κρατάτε μόνο τα αρνητικά και θα θετικά δεν τα αναφέρετε

Είστε αγχωμένος; Έχετε ηρεμία; Γιατί είναι το πρώτο σας παιχνίδι:
"Άγχος υπάρχει, αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε και εμείς και οι παίκτες, ώστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα".

Θα θέλατε να παίξετε εδώ αύριο:
"Έχω σταματήσει εδώ και 4 χρόνια. Είμαι άνθρωπος που όταν τελειώνει κάτι το τελειώνει. Έχω να παίξω από την ημέρα που σταμάτησα. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί που παίζουν μετά την απόσυρσή του, αλλά εγώ δεν είμαι από αυτούς".
paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos