«Η πιο πετυχημένη σεζόν στην καριέρα του Μακ»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του, γίνεται μια αποτίμηση της χρονιάς την οποία και χαρακτηρίζουν ως την πιο πετυχημένη σεζόν στην καριέρα του.


Ο Ρομπερτ Μακ είναι πλέον σε διακοπές μαζί με την οικογένεια του και όπως είναι γνωστό θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις 19 Ιουλίου, μια μέρα δηλαδή μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ολλανδία.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του, γίνεται μια αποτίμηση της χρονιάς την οποία και χαρακτηρίζουν ως την πιο πετυχημένη σεζόν στην καριέρα του. «Με τον ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Europa, πλέον θα παίξει στα προκριματικά του CHL ενώ συμμετείχε στο Euro εξασφαλίζοντας και μια θέση βασικού» αναφέρει το κείμενο που μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του: «Τώρα θέλω να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου, πιθανώς κοντά σε θάλασσα και να γυρίσω ξεκούραστος στις προπονήσεις»
Φυσικά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή αφού πολλές φορές ο ατζέντης του έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιηθεί οικονομικά μπορεί να τον παραχωρήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown