Ποια ευρωπαϊκή ομάδα έρχεται στην Τούμπα για φιλικό

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στον Τούμπα το προσεχές διάστημα μια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα σε έναν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.


Φιλικό αγώνα με την Μπράγκα θα δώσει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η αποκάλυψη για τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πορτογαλική ομάδα έγινε στο περιθώριο της σημερινής επίσκεψης του ευρωπαϊκού επιτρόπου, Χρήστου Στυλιανίδη (αρμόδιου για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων), στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συναντήσει τον Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία των ευρωβουλευτών, Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζοζέ Μανουέλ Φερνάντες, αλλά και του προέδρου της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ.
Τα έσοδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη θα διατεθούν για την ενίσχυση των προσφύγων, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.
Οι άνθρωποι της Μπράγκα επισκέφτηκαν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να παραδώσουν τους 81 τόνους τρόφιμα που συγκέντρωσαν για την ενίσχυση των προσφύγων, έχοντας πριν από περίπου 2 μήνες παρόμοιες δράσεις με τη συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown