Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Μπρκιτς με τον Αγιαξ

Ο Σέρβος πορτιέρε χθες ξεκίνησε να συμμετέχει στις προπονήσεις του Δικεφάλου και βρίσκεται πίσω με τους υπόλοιπους γκολκίπερ της ομάδας

Από χθες ξεκίνησε ο Σέρβος γκολκίπερ να συμμετέχει σταδιακά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ όμως η αλήθεια είναι πως βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους γκολκίπερ όσον αφορά την παρουσία του στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζέλικο Μπρκιτς ταλαιπωρήθηκε από ίωση, είναι καλύτερα όμως έχει αρκετό δρόμο μπροστά του.

Το γεγονός ότι δεν έχει παίξει σε φιλικά παιχνίδια, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο σημερινό με την Τβέντε και επίσης η προοπτική που υπάρχει για να ξεκινήσει πολύ δυνατά προπονήσεις με την ομάδα από την ερχόμενη Τετάρτη, όταν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην βάση τους, θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό που σας αναλύουμε, δηλαδή ότι είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχει στην προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον Άγιαξ.

Άλλωστε με λίγες μόλις ημέρες προετοιμασίας και χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, για να εξοικειωθεί πλήρως με το νέο του περιβάλλον, κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει μία προοπτική συμμετοχής του. Το αναφέρουμε αναλυτικά σαν ρεπορτάζ, διότι δεχθήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα τις τελευταίες ημέρες από φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ρωτούσαν για την κατάσταση του Μπρκιτς και αν προορίζεται για βασικός στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown