Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με Εσπανιόλ για Κάνιας

Ολοένα και πιο κοντά στην Τούμπα ο Ισπανός αμυντικός μέσος. Πώς έχει η κατάσταση στις επαφές του Δικεφάλου με τους Καταλανούς.


Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε ένα αξιόπιστο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Βελγική Κλάμπ Μπρίζ και μοιραία το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου, όμως παράλληλα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επόμενη ημέρα στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ηδη ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει έξι παίκτες (με τον Σέρβο διεθνή πορτιέρο Μπρκιτς) και έχει συμφωνήσει σε όλα όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» με τον Ισπανό αμυντικό μέσο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Μάλιστα συζητήσεις έγιναν και χθες ανάμεσα στους επιτελείς του ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους της Εσπανιόλ που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την ισπανική ομάδα. Ο Κάνιας πάντως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ οι επαφές των δύο ομάδων βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Όπως έλεγε με νόημα και χθες ο Ισπανός ατζέντης του Κάνιας: «Είμαστε στις τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχετε επίσημη ενημέρωση από τους εκπροσώπους των ομάδων. Προς το παρών δεν μπορώ να σας πώ κάτι περισσότερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown