Στη Νάπολι μέσω... Τούμπας ο Αρκάντιους Μίλικ

Ο Πολωνός είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα των «παρτενοπέι», αλλά το 1-1 του πρώτου αγώνα αναγκάζει τον «Αίαντα» να τον φέρει στην Τούμπα.

Μπορεί μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Τρίτης, ο Μπος να μην ήθελε να επιβεβαιώσει την επικείμενη πώληση του Πολωνού διεθνή επιθετικού στην Νάπολι, αλλά τα ΜΜΕ της Ολλανδίας κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία.

Μάλιστα χθες τα περισσότερα πρωτοσέλιδα τόνιζαν ότι το deal έκλεισε στα 34 εκατομμύρια ευρώ. Μια μεταγραφή όμως που αναμένεται να ανακοινωθεί από την άλλη Πέμπτη και έπειτα. Πολύ απλά διότι η ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ, έβαλε σε πολύ δύσκολη θέση τους Ολλανδούς με τον Μπος να ζητά από τη διοίκηση να καθυστερήσει την πώληση του παίκτη ώστε να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης. Κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί. Μπορεί ο Μίλικ να έχει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα, εκ των οποίων η μια μάλιστα με τους Νέους, αλλά θεωρείται απαραίτητος έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον αγώνα της Τούμπας.

Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, αλλά η παρουσία του έστω και για ένα ημίχρονο είναι απαραίτητη. Ο Αγιαξ αρχίζει από σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τούμπας και ο Μπος θα περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση του Μπαζούρ που απουσίασε από τον πρώτο αγώνα λόγω τραυματισμού. Σίγουρα όμως μπορεί να σχεδιάζει την ενδεκάδα ξεκινώντας από τον Γκουντέλι. Ο Σέρβος εξέτισε την τιμωρία του και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Αύριο η διοίκηση του Αίαντα έχει προγραμματίσει ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο και μένει να φανεί αν οι αντιδράσεις του κόσμου με το τέλος του προχθεσινού αγώνα θα έχουν και συνέχεια. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προπονητής και παίκτες πορεύονται παρέα με την πίεση και την γκρίνια μέχρι το ματς της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown