Το ειδικό πλάνο του Βλάνταν Ίβιτς για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ από σήμερα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για τη ρεβάνς, υπολογίζοντας και στις υπηρεσίες του Κάνιας.

Σε ρυθμούς Αγιαξ κινείται όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Από σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, ξεκινούν οι προπονήσεις με φόντο τον αγώνα με τους Ολλανδούς. Οπως είναι φυσιολογικό όλο το πρόγραμμα θα είναι προσαρμοσμένο στο ματς και στον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Ο Βλάνταν Ιβιτς σκοπεύει να ρίξει τους ρυθμούς γιατί βασικός στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να έχει δυνάμεις και να παρουσιαστεί «φρέσκος» την ερχόμενη Τετάρτη στην «καυτή» Τούμπα. Γι' αυτό και ο προπονητής του Δικεφάλου θα ορίζει μία προπόνηση την μέρα.

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι Αγιαξ τρέχει πολύ και ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστούν φυσικές δυνάμεις. Το θετικό για τον Ιβιτς είναι ότι θα μπορεί υπολογίζει, έστω ως αλλαγή, τον Κάνιας.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος ακολουθεί ειδικό πλάνο προπονήσεων για να βοηθήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην ρεβάνς, καθώς είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί από την αρχή. Ακόμη δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά ο Ιβιτς και οι συνεργάτες του βλέπουν μέσα από τις προπονήσεις ότι διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα χρειαστούν στο μεγάλο ματς της Τετάρτης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΠΑΟΚ είχε κενό μπροστά από τους στόπερ στον πρώτο αγώνα, με αποτέλεσμα ο Αγιαξ να σουτάρει πολύ έξω από την περιοχή.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι παίκτες που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως ο Βαρέλα, προπονούνται καθημερινά για να ετοιμαστούν για την συνέχεια. Εξάλλου οι πέντε που αποκόμισαν χτυπήματα από το πρώτο παιχνίδι δεν έχουν πρόβλημα και έτσι ο ΠΑΟΚ πάει κομπλέ στην ρεβάνς, ενώ υπολογίζεται και ο Περέιρα που ο Ιβιτς την περασμένη Τρίτη τον είχε εκτός αποστολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown