«Φοβούνται την Τούμπα στον Άγιαξ, δεν παίζει στο πρώτο ματς ο Μίλικ!»

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Μαράιν Βίλεμς, μίλησε  και τοποθετήθηκε για τις πρώτες εντυπώσεις που υπάρχουν στον «Αίαντα»

Στην  εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ολλανδός δημοσιογράφος του ραδιοφώνου «rtv», Μαράιν Βίλεμς και αναφέρθηκε στην κλήρωση των προκριματικών του Champions League, που έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ τον Άγιαξ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαράιν Βίλεμς:

Για το πώς είδαν οι οπαδοί του Άγιαξ την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του Άγιαξ δεν είναι ικανοποιημένοι με την κλήρωση, γιατί η ομάδα είναι νεανική. Πιστεύουν ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

Για τον Ελγκάζι: «Έκανε αναρτήσεις στο twitter που δημιουργούν την αίσθηση ότι θα φύγει με μεταγραφή, ενώ δεν έπαιξε και στα τελευταία παιχνίδια. Είναι πιθανό να φύγει με προορισμό τη Μίλαν».

Για το σύστημα που παίζει ο Άγιαξ: «Δεν αλλάζει το σύστημα του Άγιαξ. Παραδοσιακά παίζει 4-3-3 και ακολουθεί την τακτική του Ντε Μπουρ. Ο Μίλικ είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα και δεν θα παίξει στο πρώτο ματς. Ο προπονητής δίνει έμφαση στο να έχουν την μπάλα στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές. Η μεταγραφή του Βέστερμαν είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Στα φιλικά έπαιξε με άγνωστες ομάδες. Ακόμα ψάχνεται. Είναι στα ίδια επίπεδα προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown