«Έβαλα στοίχημα ότι ο Άγιαξ θα περάσει τον ΠΑΟΚ!»

Ο Ούρμπι Εμάνουελσον αισθάνεται απόλυτα σίγουρος για την πρώην ομάδα του, αφού δεν δίστασε να βάλει και στοίχημα με φίλο του.

Καμία αμφιβολία για την πρόκριση του Άγιαξ δεν έχει ο Ούρμπι Εμάνουελσον, ο οποίος δεν διστάζει να βάζει και στοίχημα ότι ο σύλλογος του Άμστερνταμ θα επικρατήσει του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός άσος είχε αγωνιστεί στις αναμετρήσεις του 2010 και κλήθηκε από την εφημερίδα De Telegraaf να σχολιάσει το σημερινό (26/7, 21:45) παιχνίδι, αλλά και γενικότερα το εν λόγω ζευγάρι. Ο Εμάνουελσον εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος πως η πρώην ομάδα του θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, αν και τόνισε πως κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν θα είναι έτοιμος.

«Δεν πιστεύω ότι από πλευράς τακτικής και φυσικής κατάστασης η ομάδα μπορεί να είναι στο τοπ επίπεδο, μετά από μία προετοιμασία μόλις τριών εβδομάδων. Πρέπει να μετρήσει κυρίως η δύναμη της θέλησης. Η... πείνα να παίξουν στους ομίλους του Champions League θα πρέπει να είναι η βάση για τους παίκτες του Άγιαξ. Πριν το 2010 δεν είχαμε καταφέρει να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Το πετύχαμε τελικά αφού περάσαμε πρώτα τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος.

Στη συνέχεια δεν έκρυψε την πίστη του για πρόκριση: «Είμαι βέβαιος και έβαλα στοίχημα ένα δείπνο με ένα φίλο μου ότι ο Άγιαξ θα περάσει στα πλέι οφ του Champions League».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown