Τόσα εισιτήρια συμφώνησε να δώσει ο Άγιαξ στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Συναγερμός στον κόσμο του Δικεφάλου ενόψει του αγώνα της 26ης Ιουλίου στο Άμστερνταμ. Πόσα εισιτήρια συμφώνησαν να δώσουν οι Ολλανδοί.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ στις 26 Ιουλίου στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και από χθες το μεσημέρι έχει σημάνει «συναγερμός» στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου αλλά και των επιτελών της ομάδας.

Στις πρώτες επαφές που έκαναν οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου με τους ανθρώπους του Αγιαξ για τα εισιτήρια που πρέπει να δοθούν στους φιλοξενούμενους οπαδούς στα δύο παιχνίδια, οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν οι εξής. Για τον πρώτο αγώνα η διοίκηση του Αγιαξ συμφώνησε και θα δώσει 2700 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΆΟΚ. Από αυτά, τα 2500 εισιτήρια θα είναι «φθηνά» και θα προορίζονται για τους οργανωμένους οπαδούς που θα καθίσουν κατά πάσα πιθανότητα στην εξέδρα από την οποία είχαν δει και τον αγώνα το 2010.

Τα υπόλοιπα 200 εισιτήρια προορίζονται για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα δούν το παιχνίδι από κεντρική θύρα στο «Αμστερνταμ Αρίνα». Όσο για τους οπαδούς του Άγιαξ, σύμφωνα με όσα έλεγαν οι εκπρόσωποι της Ολλανδικής ομάδας δεν θα είναι περισσότεροι από 1200 στον αγώνα ρεβάνς της Τούμπας. Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να κρατήσει την θύρα 8 του γηπέδου για τις ανάγκες των οπαδών της Ολλανδικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown