Μαύρη μαγεία από Τζάλμα, παλικαρίσια εμφάνιση ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο Άμστερνταμ και πλέον ετοιμάζεται για έναν πολύ μεγάλο αγώνα σε οκτώ μέρες στην Τούμπα

Όχι μαγικός αλλά μεγάλος. Με ηγέτη τον απίστευτο Τζάλμα, ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην Αρένα του Άμστερνταμ και πήρε χρυσή ισοπαλία με 1-1 από τον Άγιαξ. Δίκαια, πανάξια και πλέον όλα θα κριθούν στην Τούμπα. Εκεί που την άλλη Τετάρτη θα χτυπά η καρδιά κάθε οπαδού του ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Γιατί ήταν διαβασμένος, πειθαρχημένος αμυντικά και με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας αντέχοντας στην πίεση μετά την ισοφάριση του Ντόλμπεργκ. Εντυπωσιακός ο Τζάλμα, υπέροχο το γκολ του αλλά δεν ήταν μόνος του. Το κεντρικό αμυντικ΄΄ο δίδυμο με Κρέσπο, Τζαβέλλα έδωσε απαντήσεις ενώ και τα χαφ του έκαναν κυρίως αμυντικά σπουδαία εμφάνιση.

Υπέροχος Τζάλμα και 0-1

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός και πολύ ικανός. Επέτρεψε στον Άγιαξ να παίζει μόνο από τα άκρα με συνεχείς σέντρες, έκλεισε τον χώρο στον άξονα και αφού δεν είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα όταν το σουτ του Ρίντεβαλντ κατέληξε στο δοκάρι στο 20’, «χτύπησε» με τον Τζάλμα.

Ο Ανγκολέζος με εντυπωσιακό πλασέ σε λανθασμένη έξοδο του Σίλσεσεν, έκανε το 0-1 προκαλώντας  έκρηξη στις κερκίδες της Arena. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης έχασε πολύ καλή ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο γκολ αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Άγιαξ είχε μία – δύο καλές προσπάθειες αλλά ο πειθαρχημένος ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ισοφάρισε ο Άγιαξ αλλά δεν άξιζε δεύτερο γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε την τύχη του πρώτου 45λέπτου. Και αυτό γιατί χωρίς να βρεθεί σε κίνδυνο, ο Ντόλμπεργκ έκανε το 1-1 στην πρώτη καλή ευκαιρία του Άγιαξ στο 58’. Μια στιγμή που ο Γλύκος θα έπρεπε να αντιδράσει πιο γρήγορα όπως και οι αμυντικοί.

Η ατυχία συνεχίστηκε και στο 67’ όταν ο Τζαβέλλας δεν σκόραρε με κεφαλιά από κοντά. Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση και με το τελικό 1-1 πιστεύει σοβαρά πως μπορεί αυτός να περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown