«Είχαμε θέληση και πειθαρχία»


Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς παρά το γεγονός πως δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Για την τακτική του ΠΑΟΚ: "Δουλέψαμε σε αυτή την τακτική από τη στιγμή που μάθαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι ήταν μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες τους έχουν καλά στοιχεία στο ένας εναντίον ενός. Είχαμε πάνω απ' όλα θέληση και πειθαρχία. Τα παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο, υπάρχει κι ένα δεύτερο ματς. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε 1-2 μέρες να ξεκουραστούμε και μετά να σκεφτούμε τον επαναληπτικό".

Για την πίεση που δέχθηκε η ομάδα: "Το περίμενα, έτσι παίζει ο Άγιαξ. Σήμερα είχαν κάποιες απουσίες, στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο δυνατοί. Όμως αυτό ισχύει και για μας, περιμένουμε κάποιους παίκτες ακόμα".

Για την ωριμότητα που έδειξαν οι δύο ομάδες με δεδομένη την εποχή: "Πολλά τρεξίματα κι από τις δύο πλευρές. Υπήρχε και το τακτικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό. Εμείς είχαμε αλληλοκαλύψεις στο κέντρο, όλοι έδωσαν το μάξιμουμ. Όπως ξαναείπα κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ SimosC