Λάμψη αστέρων στην Τούμπα μετά από τρία χρόνια

Η «καρδιά» του ΠΑΟΚ θα χτυπάει σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας, όπου σήμερα στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του CHL.

Ενώ ο ΠΑΟΚ βάζει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, η "καρδιά" του Δικεφάλου θα χτυπάει σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Εκεί σήμερα στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία θα προκύψει και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάμων μαζί με Στεάουα, Γιουνγκ Μπόις, Μονακό και Ροστόφ και θα μάθει ποια εκ των Αγιαξ, Αντερλεχτ, Φενέρμπαχτσε, Σαχτάρ και Σπάρτα Πράγας θα αντιμετωπίσει στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 26-27 Ιουλίου και στις 2-3 Αυγούστου. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να αποφύγει την Σαχτάρ, που μοιάζει η πιο δυνατή απ' όλες τις υποψήφιες αντιπάλους.

Στην Τούμπα, λοιπόν, θα "λάμψουν" τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, ότι είχε επιχειρήσει ανεπιτυχώς να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης άλλες τρεις φορές. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2004 με το φιάσκο Λιάσου Λουκά στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η δεύτερη το καλοκαίρι του 2010 που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγιαξ και η τρίτη το καλοκαίρι του 2013, όπου πέρασε την Μέταλιστ μετά από απόφαση της UEFA να τιμωρηθεί η ουκρανική ομάδα για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια, αλλά αποκλείστηκε από την Σάλκε στα πλέι οφ.

Τώρα άπαντες ελπίζουν να σπάσει το ρόδι και ο Δικέφαλος να φτάσει, τελικά, μέχρι τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον ΠΑΟΚ στην σημερινή κλήρωση θα εκπροσωπήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown