Τι γίνεται με την περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ

Ο Σλοβάκος αποτελεί ποδοσφαιριστή - κεφάλαιο για τον Δικέφαλο που μετά από μια εξαιρετική χρονιά έχει ανεβάσει και την τιμή της μετοχής του

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ξεκάθαρο πως θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρο είναι και πως ο Δικέφαλος θέλει να τον παραχωρήσει...

Ο Σλοβάκος έδειξε και στις δηλώσεις του ποιές είναι οι προθέσεις του, ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε επαφές με διάφορες ομάδες και περιμένει την κατάθεση των επίσημων προτάσεων στον ΠΑΟΚ. Και είναι σίγουρος πως τελικά σύντομα αυτό θα συμβεί.

Γνωρίζει, όμως πολύ καλά πως όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του ΠΑΟΚ που έχει βάλει μια τιμή για πρώτες συζητήσεις στα 4.000.000 ευρώ και περιμένει. Κάποιες πρώτες επαφές έγιναν και με την ΠΑΕ, ακόμα, όμως, υπάρχει πολύ μεγάλη οικονομική διαφορά. Αν αυτή δεν καλυφθεί, τότε ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και θα συνεχίσει να περιμένει.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αποκτήσει ακραίους επιθετικούς που μπορούν να καλύψουν το κενό του και μια αποχώρησή του ακόμα και... αύριο, δεν αλλάζει σε τίποτα τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown