«Ο Αλεσάντρο Μάτρι απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ!»

Ο «Δικέφαλος» κινείται για επιθετικό από το πάνω ράφι και -σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι Ιταλοί- κατέθεσε πρόταση στον Ιταλό στράικερ

Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Αλεσάντρο Μάτρι αποκάλυψε το ιταλικό «Sky», αναφέροντας παράλληλα ότι ο Ιταλός επιθετικός απέρριψε την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Στον «Δικέφαλο» βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης και αναμένεται το όνομά του να προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν ιταλικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του συλλόγου κινήθηκαν για την απόκτηση του Αλεσάντρο Μάτρι, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του. Ωστόσο, η απάντηση του διεθνούς στράικερ ήταν αρνητική, αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Μίλαν, όμως ευρέως γνωστός έγινε στην Κάλιαρι, από όπου και τον απέκτησε το 2011 η Γιουβέντους. Στη «Μεγάλη Κυρία» αγωνίστηκε για δύο σεζόν και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μίλαν, όπου και ανήκει, όμως και πάλι δεν κατάφερε να στεριώσει στους «ροσονέρι». Από τότε έχει δοθεί δανεικός σε Φιορεντίνα, Τζένοα, ξανά στη Γιουβέντους, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στη Λάτσιο.

metrosport

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos